Boligrådgivning

Når du køber en ny bolig, er det en god ide at sparre og få kyndig rådgivning i forbindelse med din investering.

Beskyt din investering

Få uafhængig rådgivning ifm. køb og salg af fast ejendom

Den sikreste og bedste måde at få hjælp på er via en advokat med erfaring i køb salg af fast ejendom.
Her sikrer du dig, at det udelukkende er dine interesser, der bliver varetaget.

Hos Advokatfirmaet Jens Bang har vi mange års erfaring som rådgivere af såvel købere som sælgere af boliger.
Vi har kontor i Assens by, men vi bistår gerne over hele landet.

En advokat er forpligtet til at yde uafhængig rådgivning og skal alene varetage dine interesser og må ikke modtage ”skjulte salærer”, som fx. provision fra realkreditinstitutter, banker, forsikringsselskaber og lignende. Derfor kan du være helt sikker og tryg ved at bruge os som din boligrådgiver.

Vi er et erfarent og kompetent hold, der står klar til at bistå dig og i samarbejde finder vi ud af, hvor du står og finder den bedste løsning til dig.

Hvis du ønsker at bruge os som din rådgivende advokat i forbindelse med dit boligkøb, kan du kontakte os og høre mere om vores priser på 64 71 10 61.

Advokatfirmaet Jens Bang bistår dig gerne ved køb af din bolig, men vi står også til rådighed, når og hvis du ønsker at sælge dit hus/sommerhus/andelsbolig/ejerlejlighed.
Hvis der handles direkte mellem køber og sælger bistår vi med udarbejdelsen af købsaftaler, indhentelse af tilstands- og el- installationsrapporter, tilbud på ejerskifteforsikring samt tilvejebringelse af de ejendomsdata, der er nødvendige for at gennemføre en ejendomshandel på betryggende vis.

I forbindelse med køb af fast ejendom, hvor flere i fællesskab køber bolig sammen, opretter vi ofte samejekontrakter ligesom vi påtager os at føre sagen, såfremt det skulle ske, at en ejendomshandel munder i en retssag om fx. Som følge mangler ved ejendommen.